antwoord

Gepltst

afdrukken

deze oproep favoriet maken Engofor Wealth Program -- Passief Inkomen op zijn Hollands dit bericht verbergen tonen

Wat is het Engofor Wealth Program en hoe profiteer je er van?

Engofor (voorheen CryptoCoinsInvest) opgericht door Diego van der Veen, heeft een interessant verdienmodel bedacht, waarbij de leden een rendement ontvangen over een bedrag wat ze als het ware aan Engofor uitlenen voor een bepaalde tijd.

Wat doet Engofor met je geld?

Ze investeren in valutahandel (forex), vastgoed, bedrijfsovernames en binaire opties. Op deze investeringen verdienen ze uiteraard geld, waarbij een deel wordt uitgekeerd in de vorm van een vast dagelijks percentage voor leden die aan hen geld uitlenen.

Je leent als het ware geld aan Engofor voor een periode (de meest populaire periode is 40 dagen), waarbij je gedurende deze periode maar liefst 1.5% dagelijks rendement op je uitgeleende bedrag krijgt!

Het lijkt te mooi om waar te zijn, echter wordt het meeste geld gebruikt om te handelen in valuta. Het handelen in valuta, zeker als je een goede trader bent, kan veel meer opleveren dan 1.5% per dag.

Je leest het goed, 1.5% per dag.

Verder wordt er een buffer opgebouwd voor als de handel niet zo goed gaat.

Je kunt al meedoen vanaf $10, dus met een zeer klein budget kan je het al proberen.

Het is erg leuk om je rendement te herinvesteren, dit kan al vanaf $10. Heb je dus $10 of meer aan rendement opgebouwd (met een investering van $700 heb je dit dus al elke dag!), dan kan je dit weer investeren in een nieuw plan van 40 dagen voor 1.5%, wat dan weer meer zal renderen omdat je nu 2 programma's hebt lopen. Vervolgens investeer je weer het bedrag opnieuw en stop je dat in een derde plan, enzovoort.

Dit heet compounden, dat betekent rente op rente op rente, maar nu niet per jaar, maar per dag!

Het programma heeft wel restricties voor het meest populaire plan (1.5% per dag voor 40 dagen), zoals je mag niet meer dan $500 opnemen per werkdag en het maximale uitleen bedrag is $ 50.000, maar ik denk dat niemand daar een groot probleem zal hebben. . .

Engofor heeft ook een referral systeem van 3 lagen diep, dat wil zeggen dat je een extra bonus krijgt voor het aanbrengen van andere leden, denk hierbij aan je partner, familie, vrienden etc. Je krijg hiervoor een éénmalige bonus per nieuwe investering van resp. 5%, 2% en 1%.

Op deze manier kan je nog sneller een leuk passief inkomen opbouwen. Een leuke "target" is hierbij $3000 passief inkomen per maand, hiervoor moet je een bedrag van $7000 bij elkaar bouwen in Engofor, en dat is goed te doen!

Nieuwsgierig geworden?

http://engofor.blogspot.nl/2017/01/hello-investor-engofor.html
  • neem GEEN contact op vr ongevraagde diensten of aanbiedingen

oproep-id: 5972395733

gepltst:

bijgew:

beste van [?]